Werken bij Hollarts

Wat kun je nou verwachten als je in dienst treedt bij Hollarts? Eerst even een stukje ‘cultuur’. We zeggen zelf altijd dat hier een Achterhoekse mentaliteit heerst. Dat wil zoiets zeggen als: we werken hard, maar lachen minstens zo hard. Hiërarchie is vooral iets voor op papier en niet voor op de werkvloer. In plaats van afdelingen spreken we van teams. En tussen die teams houden we de lijntjes kort en de drempels zo laag mogelijk. 

Waardering, beloning en ontplooiing

Van alleen bedrijfscultuur kun je niet eten. We bieden daarom een set voorwaarden die sterk bijdragen aan jouw waardering, beloning en ontplooiing. Verwacht de volgende arbeidsvoorwaarden, je mag ons er trouwens altijd op aanspreken als ze in jouw beleving niet worden nageleefd:

  • Waardering in woord en daad
  • Vrijheid en verantwoordelijkheid binnen jouw vakgebied
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
  • Goede werksfeer dankzij leuke collega’s en activiteiten
  • Waarborging van goede arbeidsvoorwaarden

Op jouw gezondheid!

Toch wel één van onze speerpunten: jouw vitaliteit. Natuurlijk hebben wij zelf baat bij mensen die, zoals dat heet, duurzaam inzetbaar zijn. Maar ook jij wilt je goed en fit voelen. Niet alleen op het werk, maar ook thuis. Juist thuis. Van gezonde werkomstandigheden pluk je ook privé de vruchten. Daarover gesproken: we bieden volop fruit op het werk.

Op de juiste plek

Daarnaast is mentale gezondheid minstens zo belangrijk. Zit je goed op je plek, dan voel je je beter. We blijven daarom met jou in overleg over wat het beste past bij jouw persoonlijke ambities. Die kunnen nou eenmaal veranderen in de loop der jaren. Gezamenlijk kijken we waar jouw talenten liggen en of je die op de juiste plek inzet.

Actuele vacatures

Kwaliteitsmanager

Think Quality! Zit kwaliteitsmanagement in je bloed?

Kwaliteitsmanager

Bekijk vacature

Teamleider productie

Ben jij een organisatorisch talent met het hart op de juiste plaats? Kun je goed de leiding nemen maar vind je het daarnaast zéker zo belangrijk om als team samen te werken?

Teamleider productie

Bekijk vacature

Operator

Houd jij van een productieomgeving met de nieuwste Hightech spuitgietmachines? En ben jij graag “de spil in het team” die er voor zorgt dat het productieproces zo optimaal mogelijk blijft doorlopen?

Operator

Bekijk vacature

Kwaliteitsfunctionaris

Ga jij ook altijd voor de beste kwaliteit? En heb jij altijd “een kritisch oog” die alle kleine details ziet? Lijkt het jou een leuke uitdaging om er samen met je collega’s voor te zorgen dat al onze mooie producten perfect van kwaliteit zijn?

Kwaliteitsfunctionaris

Bekijk vacature

Machinesteller (Fulltime)

Gaat jouw hart sneller kloppen als je denkt aan de nieuwste Hightech machines & hooggekwalificeerde top matrijzen? En wil jij graag samen met je team ervoor zorgen dat deze machines en matrijzen een optimaal spuitgietproces draaien?

Machinesteller (Fulltime)

Bekijk vacature

Open sollicitatie

Denk je een goede aanvulling te zijn op ons team? Twijfel dan niet om ons te overtuigen met een open sollicitatie. Wij zijn altijd benieuwd naar wat je Hollarts te bieden hebt.

Open sollicitatie

Bekijk vacature

Bekijk alle vacatures

Ilona weet alles over vacatures

Bel met Ilona van Uum-Jansen
+31(0)316 - 29 65 50