Referenties

Onze klanten zijn zeer divers. Producten die wij voor hen maken hebben dan ook uiteenlopende doeleinden. Wat deze klanten desalniettemin met elkaar gemeen hebben is het feit dat ze allemaal met een bepaalde visie aanklopten bij Hollarts. Uit die visie formuleerden wij samen met de klant een productidee dat we via onze aanpak vertaalden naar een kunststof oplossing.  

Cox Geelen

Cox Geelen

Hollarts heeft voor ons een kunststof rookgassysteem ontwikkeld. Dat systeem ontbrak namelijk nog in ons assortiment. Wij hebben de samenwerking met Hollarts als zeer prettig ervaren, waarbij kennis over matrijzen en producten over en weer is uitgewisseld. Daardoor is het geheel meer dan de som der delen.

"Een zeer prettige samenwerking, waarbij kennis over matrijzen en producten over en weer is uitgewisseld."

Bart Merx
Manager procurement & logistics

SEPCOURT

SEPCOURT

Hollarts heeft meegeholpen met de ontwikkeling en productie van een modulaire buitensportvloer. Voor ons is het daarbij belangrijk om zeker te weten dat er geen verboden chemicaliën aan onze producten worden toegevoegd. Bij productie in het verre oosten is dat nog maar de vraag. De kwaliteit is heel constant en goed. Door bewust te kiezen voor productie in Nederland zijn onze producten een stuk duurzamer dan die van onze concurrenten. Er zijn minder transportbewegingen en ook doet Hollarts er alles aan om zo klimaatneutraal mogelijk te werken.

"De werknemers van Hollarts voelen meer als collega’s, we doen het echt samen en dat ervaren wij als enorm fijn."

Dorith Schute
Eigenaar SEPCOURT

Royal FloraHolland

Royal FloraHolland

Voor een product van ons ontwikkelde Hollarts een geheel nieuw matrijsconcept. Dat heeft de levensduur van de matrijs en de voorspelbaarheid van de productie-output enorm verbeterd. Hollarts is voor ons een betrouwbare leverancier waarmee we goed en open kunnen samenwerken. Daarnaast zijn ze voortdurend bereid mee te denken in procesverbetering.

"Hollarts is voortdurend bereid mee te denken in procesverbetering."

Mathieu Wensveen
Adviseur Logistieke Middelen